free glitter text and family website at FamilyLobby.com

Jgn lupa melanggan RSS Feed blog ini untuk mendapatkan tips-tips menarik dari Genius Baby On Board.

Masukkan alamat emel anda di sini:
Susu Afeef

APA YANG ANAK ANDA MAKAN HARI INI MEMBENTUK PERIBADINYA PADA MASA DEPAN

Pemakanan awal terutama susu sangat penting bukan sahaja kepada tumbesaran seorang kanak-kanak, tetapi pemilihan susu yang tepat mampu membentuk peribadinya di masa hadapan. Kini ibu bapa tidak perlu bimbang dengan masalah kanak-kanak yang meragam serta cerewet dalam memilih makanan, kerana kini kami telah mengeluarkan susu yang diformulasikan dengan makanan sunnah seperti kurma, madu, buah tin, buah delima serta khasiat vitamin-vitamin lain yang diperlukan oleh kanak-kanak.
Khasiat susu afeef membantu menyelesaikan masalah ibu-ibu dalam mencari susu yang terbaik untuk tumbesaran fizikal dan mental anak-anak.Mengambil kira makanan sunnah bagi membentuk peribadi yang baik serta kandungan susu ini juga mampu membantu mengatasi masalah meragam seperti kembung perut, penghadaman, pencernaan dan masalah tidur yang tidak sempurna. Selain itu, susu afeef juga boleh meningkatkan imunisasi, daya ingatan, menguatkan jantung, membantu perkembangan otak serta membunuh bakteria jahat.
Membesar dengan hebat, cerdik dan cergas untuk menjadi pemimpin masa depan.

Afeef Grow 1-3
Meningkatkan kesedaran ibubapa tentang pemilihan susu yang TEPAT bagi memastikan kesihatan jasmani dan rohani kanak-kanak bermula di awal usia.Memberikan mereka susu terdiri daripada gabungan makanan sunnah Nabi dan zat penting lain serta ditambah dengan terapi bacaan Al-Quran, Insya Allah akan menjadikan hidup mereka dipenuhi barakah serta sihat jasmani dan rohaninya. Adalah menjadi misi kami agar mereka membesar menjadi insan yang berjaya dan memiliki sifat keimanan dan ketakwaan berpanjangan.

Afeef Kids 4 & Above - Vanilla
Keenakan susu yang diperkayakan dengan pelbagai makanan tambahan sebagai salah satu penyelesaian kepada masalah anak-anak yang kurang selera makan atau anti sayuran dan buah-buahan. Khasiat dan nutrisi di dalamnya juga dapat membantu meningkatkan tahap selera makan anak-anak anda agar menjadi kanak-kanak yang sihat, cerdik dan cerdas.


Afeef Kid 4 & Above - Chocolate
Khusus untuk anak-anak anda yang gemarkan rasa coklat di dalam pemakanan seharian mereka. Ekstrak Coklat yang memberi tenaga tambahan dan membantu anak anda mendapat tidur malam yang lena.
Ekstrak Malt yang diadunkan bersama juga dapat membantu anak anda dalam penyimpanan tenaga untuk aktiviti seharian mereka.Disamping itu, kandungan kalsium dua kali ganda dapat membantu membentuk struktur tulang dan gigi yang kuat.
Kandungan Susu Afeef:  Bayam, Buah Tin (Figs), AHA, DHA, Kalsium, Buah Delima, Kurma, Manna, Pisang, Gajus ( Janggus), Ekstrak Malt, Serbuk Koko & Madu. 

Hubugi Watie @ Genius Baby On Board @ 0162033340 untuk mendapatkan Susu Afeef hari ini.