free glitter text and family website at FamilyLobby.com

Jgn lupa melanggan RSS Feed blog ini untuk mendapatkan tips-tips menarik dari Genius Baby On Board.

Masukkan alamat emel anda di sini:




Friday, January 8, 2010

Video 3 - 9 New Words From Qarissa Einstein..

Video ni aku rakamkan end of last week. Tapi lambat sket upload ke You Tube... tapi punya semangat dah masukkan kat Facebook. Hhehehe.. Facebook tak tersekat2 kalau tgk..syok jer, tapi You Tube ni asyik tersengguk-sengguk...upload pun leh tahan lama .. hehehe..

This time, words yang Q sebut - KEY, CHICKS, BEE, IN FEET, PIG, NOSE, LION & SHOE...:)

Yang poyonya tuh, siap silang kaki hokay ...happy naa lah konon ...rilek2 sambil main2 ngan Mummy ... Memang penat sebenarnya time tuh, coz we all baru balik dari melalui hari yang panjang ..whole day keluar rumah, sampai pun dah malam .. tapi sebab Q macam excited, aku pun buatlah jugak reading session tuh, sempat jugak suruh hubby captured the moment senyap2, kebetulan camera ada atas meja, hubby as usual duk belakang kerusi takmo Q nampak... heheh.. habis reading session, hubby ke depan, Q nampak je kamera...hmm..selamat lah .. terus nak turun rampas kamera! Hahhaha..

Smart Qarissa with Mummy!

*feel free to contact me, Watie @ 016-2033340 for appointment & consultation on early education*

Happy,

5 comments:

LigiaSwaney0613 said...

不要把生命看得太嚴肅,反正我們不會活著離開。 ..................................................

MeL said...

hi watie, wow i seriously impressed with qarissa! rasanya penah nmpk u kat adam's bday (yaya's son) kat a&w pj kn? nice meeting u at the gath. i add u ok, hope bole kenal u better & bole minta info on erly education ;)

unlisted_one said...

Salam kenal Watie,

I nampak u dkt gath tu, tapi tak sempat nak tegur u. Perfume u tu mmg wangi, i dpt yg paris hilton punya. pergh,..bau mmg thn lama.

i like ur blog, will drop by again soon!

Watie Aziz said...

Mel, tq for dropping by dear..:) & tq for the praise ..:) sure bila jumpa lagi nanti we can chat lebey2 sebab dah kenal..ntah2 by the time i dah bersalin pun, tenaga lebey sket .wakkaka..

alamak, u pun ada kat b'day anak yaya yerk? i tak perasan yang, maklumlah mak buyung dtg lambat, malu jer nak tegur kengkawan lain..mana yg i kenal masa MSK gath jer i tegur ..sebab i tot yg lain maybe kengkawan opis yaya @ familynya ..heheh

sure yang .. if u're interested in getting some info, i surely can help u ..:)

Watie Aziz said...

Nia, tq so much dear sebab suka my perfume ..happy i dengar ..tu lah pasal, i pun tak sempat nak mingle around, perut dah gemok i cepat letih .. ehhehe.. nak bercakap pun mengah tap tetap semangat nak borak dengan org yg i dah kenal..haha..

i dah add ur add kat personal blog Q ..:)