free glitter text and family website at FamilyLobby.com

Jgn lupa melanggan RSS Feed blog ini untuk mendapatkan tips-tips menarik dari Genius Baby On Board.

Masukkan alamat emel anda di sini:




Wednesday, June 13, 2012

You Tube Video: Tips Stimulasi @ GBOB

Lamanya saya tak update blog kan? Hmmm..sejak sebahagian besar gambar2 di blog ini hilang, memang rasa "down" jugalah nak update apa2 info ..di tambah pula dengan kesibukan yg sentiasa melanda, memang jarang sungguh saya menjenguk blog sendiri. Walaupun begitu, saya aktif dan sering update info di FB .. :) Jad, bagi mereka yang belim LIKE Fanpage GBOB, saya sgt2 menggalakkan anda LIKE our Fanpage untuk dapatkan info terkini lagi sensasi tentang GBOB okeh ..:) 



Video di bawah ni pun, saya dah kongsikan di Fanpage GBOB, tapi saya masukkan juga di blog sebagai rujukan kemudian hari, Insya Allah .. Semoga ia memberi manfaat ..:) Jika anda rasa video ini berguna dan memberikan faedah pada anda dan orang tersayang, kongsikannya di FB atau blog anda yer..:) Semoga kita sama-sama mendapat faedahnya, Amin.. :)


Komen saya di FB : 
Hi Fans, this is my 1st time ever to do this ..lama betul saya tak menulis di blog, so today Watie nak buat sesuatu yang luar dr kebiasaannya .. special for uols.. :) Memang segan jer rasanya bercakap sorang2 depan camera tp saya jadi diri sendiri lah kan..lebih mudah begitu ..:) Insya Allah, saya akan update video stimulasi di blog GBOB dalam waktu terdekat .. jika anda rasa suka dengan video ini dan mahukan lebih banyak tips2 menarik, anda LIKE status ini dan SHARE kan this You Tube link di page FB masing2 okay .. Watie nak tgk berapa banyak Parents Malaysia yang suka dengan tips2 yang GBOB berikan .. :) PS/: Sila abaikan pipi tembam saya, Itu adalah camera trick semata-mata ..tak caya tanya Mommy pd student2 GBOB saya...kan kan kan ..? Hihihihi..

post signature

No comments: