free glitter text and family website at FamilyLobby.com

Jgn lupa melanggan RSS Feed blog ini untuk mendapatkan tips-tips menarik dari Genius Baby On Board.

Masukkan alamat emel anda di sini:




Friday, July 30, 2010

Genius Baby On Board is Now on Facebook!

Yehaaaa! Finally aku dapat gak buat this "LIKE" button @ Facebook untuk my baby company Genius Baby Ressources ni.Dah lama aku nak buat tapi asyik tertangguh-tangguh jer. Bz ngalahkan Perdana Menteri Pakistan btol lah .. Hahahhaa.. Bukan bz jer ..tak reti pun yer .. Hhahaha..kena godek2 dulu FB nih .. then barulah pelan2 aku buat ..yang membuatkan lambat sket adalah sebab aku menunggu logo yang sangat cantik dan comey dari cik Jiji kita. Hhehehe.. Yerlah, nak mender cantik mestilah susah sket nak dapat kan.. but end result? Happy...happy!!!

Ni pun sebenarnya the signage belum finalise tapi logo bebudak tuh mmg aku dah nak lah kan .. skang Jiji ngah bertungkus lumus siang dan malam menyiapkan logo & website serta blog GBOB .. hehehhe... u go Jiji ..u go bebeh!! Setakat ni pueh hatilah aku dengan hasil kerja Jiji .. sangat best sebab si Jiji nih tak kedekut nak kongsi pandangan dia .. Suka bg idea dan tolong ah kata .. leh siap betulkan ayat BM aku yg tunggang terbalik untuk singane .. Adei..malu mak noks... aku mmg fail betol bab susun-susun ayat nih ..dah lupa dah semua kata kerja, kata adjektif, kata sifat .. perghhh..sungguh teruk! Sib baik Jiji ada, dia yang tolong aku betulkan semua tuh. Thank you so much dear .. :)

And, to all my blogger frends & my readers, semua dijemput untuk melayari laman Facebook Genius Baby On Board dan rajin2kan jari tuh untuk klik "SUKA" kat page tuh kay! Hhehehe.. Aku akan gunakan FB ni untuk berinteraksi dengan semua kengkawan, pelanggan dan bakal pelanggan..:) Lebih dekat dihati kekdahnya .. hahahaha .. kena blajar banyak lagi social plugins FB nih .. adeh ... :P

Ok frends .. here is the link ...:)



*feel free to contact me, Watie @ 016-2033340 for appointment & consultation on early education*

My Baby Company is My Love Towards My Babies...

4 comments:

平幸蔡婉玲杰 said...

蛛絲馬跡皆學問、落花水面皆文章............................................................

am0i Ida said...

Salam..maceh kat watie sb blog watie mjd inspirasi n smgt kpd saya..alhmdlh anak kedua saya yg berumur 4thn sudah boleh membaca sedangkan abangnya yg berumur 6 thn tak boleh baca lagi! kesian sungguh kerana saya lewat mengetahui ilmu sebegini..tapi 4 thnpun agak lewat kan hehe..

semoga watie terus menulis dan berkongsi tips serta pengalaman watie bersama anak! Maceh byk2!

凱許倫 said...

人生有些波折,才能有些成長,所以不論順逆,凡是成長、成功的助緣,都應該心存感激。.................................................

徐雅黃昱行婷 said...

讚啦~~多謝分享!!>ˍ<............................................................