Jgn lupa melanggan RSS Feed blog ini untuk mendapatkan tips-tips menarik dari Genius Baby On Board.

Masukkan alamat emel anda di sini:
Wednesday, August 15, 2012

Perutusan Raya Dari Genius Baby On Board Untuk Semua!

Esok adalah hari yang ditunggu-tunggu oleh kebanyakan anak-anak syurga kita. Cuti persekolahan akan bermula dan kebanyakan dari kita akan balik ke kampung halaman. Mesti seronok kan? Bukan selalu kita dapat cuti panjang begini, dan masa inilah yang harus dimanfaatkan sebaik mungkin oleh ibu bapa. 


Di akhir bulan Ramadhan yang mulia ini, Genius Baby On Board HQ & JB ingin mengambil kesempatan ini mengucapkan SELAMAT HARI RAYA  & MAAF ZAHIR BATIN kepada semua yang mengikuti perkembangan kami selama ini, yang melayari laman blog dan Facebook kami. Terima kasih di atas sokongan anda yang tidak berbelah bahagi selama ini. Kami amat menghargainya. Istimewa untuk anak-anak syurga kami yang menyertai Playgroup @ GBOB, jangan lupakan Teacher Watie & Teacher Aida yer! Kami berdua sudah pasti akan merindui kamu semua sepanjang cuti kali ini. Semoga perjumpaan antara ahli keluarga dan saudara serta rakan sebaya akan dapat dimanfaatkan sebaik mungkin dalam meningkatkan skill sosial dan interaksi antara satu sama lain. :)

Selamat Hari Raya & Selamat Bercuti Sayang!

Khas buat anda semua, Teacher hadiahkan video lagu BALIK KAMPUNG yang dirakamkan pada hari Sabtu yang lalu @ GBOB HQ untuk menaikkan semangat anak-anak Teacher pulang ke kampung berjumpa Nenek & Atok tersayang. Sampai kampung nanti, jangan lupa nyanyikan lagu ini untuk Atok & Nenek yer. Pasti mereka bangga dengan anak-anak syurga Teacher ini tau!:) Salam sayang di kejauhan dari Teacher Watie & Teacher Aida buat semua. Terimalah Kad Raya Istimewa dari kami buat anda semua. Hand made lagi tau...di reka dengan penuh kasih sayang! Hhehehe... Insya Allah kita jumpa lagi 2 minggu dari sekarang. Amin .. Muahsss!

Ikhlas dari kami berdua, khas buat semua yang melayari laman blog ini. We LOVE YOU!


post signature

No comments: