free glitter text and family website at FamilyLobby.com

Jgn lupa melanggan RSS Feed blog ini untuk mendapatkan tips-tips menarik dari Genius Baby On Board.

Masukkan alamat emel anda di sini:




Monday, November 15, 2010

E-Brochure Playgroup @ GBOB

Wah....e-brochure tak tahan ... suka-suki aku jer nak bg istilah "e" kat brochure nih .. hahaha...tapi betul lah kan .. secara "elektronik" orang kata .. haruslah letak "e" tuh ..:P


Sungguh tidak ku sangka aku ada bakat terpendam dalam design mendesign nih. Hhehehe.. Sebelum ini memang aku ada buat design utk distribute kan GBOB punya pamphlet, tapi bukanlah 100% brochure. Kali nih, aku nekad nak buat jugak brochure sebab aku tak berkesempatan nak bg kat designer aku. Kang kalau bagi, mesti amik masa nak design, nak check, nak repair, nak cek lagi, nak print pulak tuh.. adoi.. lambat ooo.. i need it asap, thats why aku menghabiskan masa seluruh malam Sabtu dan Ahad siang untuk merekabentuk this brochure.:) Tak sangka jadi jugak akhirnya! Nasib baik ada guideline dari beberapa sample brochures yang printing company bg sebelum nih as sample, plus AlimKids punya brochure yg dapat aku jadikan panduan..Hhehehe.. hmmm... agak2 boleh ah tukar kerjaya tak pasni??. Ekekekek..

Aku pun tak tahu nak cakap cantik ker tak, kang kata masuk lif tekan sendiri pulak kang..hahhaha.. tapi aku puas hati lah jugak kan, jelas dan mudah difahami semua, Insya Allah. Pasni, tinggal nak print jer, tapi for fast reference, bolehlah kengkawan semua tengok e-brochure ni :)

Di kesempatan ni jugak, aku nak mintak jasa baik dan kerjasama semua kengkawan dan blog reader untuk menyebarkan informasi berkenaan Genius Baby On Board & Playgroup Classes yang diadakan ni. Mungkin ada saudara mara atau kawan-kawan uols yang perlukan this kind of classes ker kan, manalah tau, dapat pahala free korang rekomenkan this Playgroup pada depa. :) Thanks in advance yer gengsi, hanya Allah sahaja yang akan membalas budi baik kalian...I really appreciate it ..:)


*feel free to contact me, Watie @ 016-2033340 for appointment & consultation on early education*


Thanks A Lot For Promoting Us!

3 comments:

iamazue said...

tahniah.. tp tak boleh download pun.. tak boleh baca sbb kecik sangat.

Watie Aziz said...

hi iamazue,

sorry dear, tak tahu apsal bila klik dia tak jad besar .. hu hu ..btw i dah emel u pdf punya file for ur ref..:)

haszuraidah ishak said...

ada spesel entri for u..

Suka Awak..eh, Awak punye Blog