free glitter text and family website at FamilyLobby.com

Jgn lupa melanggan RSS Feed blog ini untuk mendapatkan tips-tips menarik dari Genius Baby On Board.

Masukkan alamat emel anda di sini:




Saturday, November 13, 2010

Acrobatic Stimulation With My Q's!

Okeh ..ini agak melampau punya stimulation, so Mummy2 dan Daddy2 yang nak buat hati-hati yer. Kalau tak berani jangan buat, bahaya jugak ni, kalau dah biasa buat, then boleh ah buat for fun.. (memang sgtlah fun..hehhe) tapi kalau tak.. better dont lah .. kang sesia tergolek dokk kang, apa-apa jadi kang .. aku pulak yg dipersalah kan .. hu hu ..seramnya ..

Gambar nih hubby amik masa aku kat opis last weekend. Aku nak buat stimulation with Zayra tapi si kakak suda jeles maaaa.. mau join jugak. Seboleh-boleh dia nak gak sangkut kan diri dia kat kaki aku tuh. Dia buat muka toya jer bila aku kata tak boleh, dia tuh semangat, takut aku tak larat nak angkat dia... tapi ini kakak seperti biasa, buat muka diva ala -ala "ada aku kesah..aku nak jugak hokay!". Hmmm.. sudahnya, inilah hasilnya yer! Hahhaha.. tapi best lah gak .. exercise free kasik Mummy kurus! Hahhaha.. Suka giler Q bila aku angkat kaki aku ke atas dan ke bawah tu. Dia tak tahu bukan main seksa aku nak imbangkan adiknya dengan dia yang 13 kilo tuh! Adik dah nak masuk 9 kg.. dengan berat Mummy lagi.. mak aii..sib baik Mummy rajin amik health food tau .. kalau tak ..tak koser nak angkat wei!!

Its a very fun stimulation and my both Q's enjoying so much ..:) Ni aku namakan double acrobatic stimulation. Hahahhaa... Gambar yang korang tgk nih, aku dah edit sikit kat bhg peha, siap letak nama lagi..hahaha..semuanya gara-gara boxer hubby yg aku rembat malam tuh! Terlebih sexy sudah noksss... tak boleh ..tak boleh ... mesti cover sket! Hhahahaa...

Nanti dah ada anak 3, aku pun tak dapat bayangkan camner aku nak wat aksi yang lebih kurang camni ..hahahhaa... dah ada anak baru leh pikir yer .. entah2 time tu Q dah besar, dah tak heran nak wat aksi acrobatic nih lagi kot? Ekekekek... :)

Oklah geng, selamat mencuba yer .. Segala kejadian yg tidak di ingini, jika berlaku ketika sessi ini dilakukan, sila berhubung dengan doktor peribadi masing-masing .. Ahcik tak dapek nak nolong noks.... harap maaf .. ehehehe..

Mommies, DONT TRY THIS AT HOME! Hheheheh (ala-ala Saiful Apek cakap)

*feel free to contact me, Watie @ 016-2033340 for appointment & consultation on early education*

Acrobatic Konon... caitt!

1 comment:

Wan Anis Sorfina said...

Hello!
Sy pun biasa buat acrobatic dengan my little girl.. kami panggil 'mamamiya' stp kali dia diangkat, dia kena ckp mamamiya.. seronot jugak.. tapi tak leh slalu buat.. berat eh.. dh 10 kilos +