free glitter text and family website at FamilyLobby.com

Jgn lupa melanggan RSS Feed blog ini untuk mendapatkan tips-tips menarik dari Genius Baby On Board.

Masukkan alamat emel anda di sini:




Wednesday, September 22, 2010

50% Diskaun PERFUME PFA @ GBOB Opening Launching Caremony!

A special note as an appreciation to all my family, friends, customers, subscribers & future clients..:)

Sempena perasmian Genius Baby On Board pada 2 October ini, Perfume For All akan memberi"hadiah" menarik secara besar-besaran untuk semua tetamu yang bakal hadir!

Its so simple ..:)


Diskaun 50% akan diberikan untuk SEMUA JENIS PATI HARUMAN, SEMUA JENIS SAIZ !!

Syaratnya?

Emelkan senarai perfume yang anda inginkan kepada patiperfume@gmail.comsecepat mungkin, dan WAJIB DATANG ke Majlis Perasmian GBOB untuk mengambil sendiri pati haruman anda! Naik opis we all, sambil2 cuci mata dan ambil perfume! Mudah kan????

What's the Catch??

Tak mainlah catch2 nih ..ingat anak kucing ker nak tangkap2 ..? Hahhahah....takder catch2 ..ni mmg aku besar hati nak bagi sebab hari raya, pastu aku bukak opis baru, kalau tak, aku kedekut sket nak wat promo .. hahahahah... (asyik terlupa jer sebenarnya ..ahaks!):P

Payment Camner?

Bayar masa ambil nanti okeh...:)

Ada wat delivery tak?

Mestilah TAKDER sayang... nama pun WAJIB AMIK SENDIRI! Takkan nak kirim abang posmen datang pulak? Unless kalau korang nak arrange dgn sesapa yang akan datang sini, to take the perfume on behalf of u, i still can consider ..(baik kan hati aku ..?? wakkakakak)

Berapa lama promo nih?

Well, well, well.....SEHARI JERRRRRRRR! On 2 October 2010 only bebeh!

Lepas diskaun harga berapa?

2cc sample: RM 7.50
5cc: RM 14. 00
8CC: RM 18.50

Kalau tak sempat nak emel bgtau perfume apa nak, camner?

Bolehlah korang pilih mana2 perfume yang memang dah tersedia stoknya kat opis GBOB tuh. Ada 1 display cabinet yang penuh dengan perfume PFA, tapi tak semua perfume ada kat situ (aku tak sompek nak packing oooo...banyak sgtttt),so mana2 yg korang berkenan, korang leh rembat seketul dua okeh!. hehhehee...

Macam mana nak tau perfume apa PFA ada?

Sila mencuci mata anda di laman web PFA okeh

www.patiperfume.com


Jadi, kalau nak pastikan korang dapat apa korang nak, cepat2lah emel aku yer.. sebab aku nak start packing dan bawak siap2 ke opis... kang last minit kang .. tak dapat acik nak tolong dek non... ehhehhhe..

See you guys okeh ..:)

*feel free to contact me, Watie @ 016-2033340 for appointment & consultation on early education*

Loves,

No comments: