free glitter text and family website at FamilyLobby.com

Jgn lupa melanggan RSS Feed blog ini untuk mendapatkan tips-tips menarik dari Genius Baby On Board.

Masukkan alamat emel anda di sini:




Friday, September 17, 2010

Interior Decoration @ GBOB Office- Kids Zone

Akhirnya, dapat jugak aku pinjam camera mahal adik aku tuh utk amik gambar kat my new office. Bukan apa, camera aku cap ayam jer .. (siannya My Lumix... mahal gak tau, walaupun bukan DSLR, sampai hati aku kata dia cap ayam, nanti esok hilang baru padan muka aku ... hu hu ..sorry my dear Lumix... i love u nehhhh...). Tapi memang diff sungguh antara camera mahal ngan tak berapa mahal kan? Org yg tak pro kalau amik guna DSLR pun still nampak cantik. Hehhee..

The Kids Zone ..:)
Karpet yang lembut & tempat baby lepak & changing diapers..:)
Tempat Kids duduk, lepak, bermain, menulis, melukis dan sebagainya. Kat sebelah tuh ada 2 guard yg sedia menanti utk di"belasah". Confirm tak jatuh..Kuat tau guard tuh! Hhehehe...,
TV & DVD for them to watch Education Material only..:) sorry sayang, kat tempat Aunty takder Ben 10... hu hu ..

Gambar2 ni hubby yg amik. Ni lah 1st time dia pegang camera mahal utk amik gambar. Hhahaha.. Dia pun tak reti sgt tapi pas adik aku ajar sket2 .. oklah ..dia guna mode Auto jer pun.. Ekeke... tapi the output - not bad at all okeh! Ni pun semua gambar yg uols tgk takder pun yg aku edit, cuma ada yg aku wat rotation jer utk bg jelas sket, tak lah kepala kita terteleng2 nak tgk gambar dr view yg sebenar kan ..:)

The whole view dr arah ofis
The whole view dr arah Breastfeeding Area
Crawling & Play Time!

Area Kids Zone ni quite big jugak, in fact its bigger than the seminar area, sebab di sinilah segala aktiviti parent-kids akan dilakukan in the future such as Playgroup Activities, Art & Crafts dan Music. Ia juga dilengkapi dengan aircond 1.5 horse power dan kipas ala-ala kedai yang bunyi cam enjin kapal kalau aku bukak nombor 1. Wakakakakak.... Bukan apa, saja aku standby kan kipas tuh, manalah tau, kalau dah ramai-ramai, nanti aircond pun tak rasa dan berhempas pulas menyejukkan semua org yg datang, so..kipas aku tuh as my back up plan lah kunun... Tak sesia aku beli kipas tuh dulu .. Sangat kukuh dan teguh dan berat! Aku paling tak suka beli kipas stand sebab selalunya lembik dan lemau, sebab tuh bila jumpa kipas besi nih, terus aku beli. No regrets!.

Hiasan dinding ..:)
Material yang bakal digunakan utk Playgroup & Activities @ GBOB

Di sinilah anak-anak uolas akan ditempatkan bila GBOB buat seminar @ bengkel nanti. They can explore anything & everything yg ada kat sini dan for sure Q akan happy sebab ada banyak kawan. Hhehehe.. Selama nih dia main sengsorang jer sebab adik lum pandai jump and run lagik..Hhehhee.. Dont worry sebab walaupun uols kat dalam, u still can see ur kiddos playing outside. Just make sure ada maid @ helper utk tgk dorang main2 for safety side...:)

Kerusi utk mak bapak maid & helper lepak sambil tunggu anak wat aktiviti...
Lampu terbang...:)

Agak2nya, anak uols semua akan suka tak my place as tempat hang out baru for them? Hehehhe..:)

2 ekor kucing jinak yg akan menyambut anda di ofis GBOB...

Hmmm...nantikan gambar2 facilities yang disediakan @ GBOB Office pulak kay .. To be continue ..:)

*feel free to contact me, Watie @ 016-2033340 for appointment & consultation on early education*

Cool To Chill,

6 comments:

.small shoes. said...

Congrates Watie!!

Adlina Husaini said...

teringinnya nak p melawat ^_^

irmafittaputri said...

tahniah...ye..tak sabar nak tgk bb i besar..nak pi melawat sini..

Watie Aziz said...

Fatin, tq so much dear ..really appreciate it ..:)

Watie Aziz said...

adlina, mehlah datang my opis yang .. :)

Watie Aziz said...

irma, tak yah tunggu besar .. skang pun leh datang ..nanti my open office cum launching u singgahlah ..:)