free glitter text and family website at FamilyLobby.com

Jgn lupa melanggan RSS Feed blog ini untuk mendapatkan tips-tips menarik dari Genius Baby On Board.

Masukkan alamat emel anda di sini:




Tuesday, September 28, 2010

Wardina Safiyyah Bakal Merasmikan Genius Baby On Board

Alhamdulillah,Insya Allah, jika tiada aral melintang, personaliti yang aku minat, hormat dan suka iaitu Wardina akan merasmikan pembukaan pejabat dan pusat aktiviti Genius Baby On Board Sabtu ini.

Aku baru sahaja menerima sms kiriman dari beliau menandakan persetujuannya untuk menjadi my VIP guest for that day. Tak sangka angan-angan bakal jadi kenyataan:). Sememangnya, sejak aku bukak my GBOB ni, masa awal-awal tuh, belum ada perancangan nak wat launching lagi, cuma angan-angan jer. I said to myself, kalau akan datang, aku buat perasmian betul-betul, ada bukak khemah semua, mesti best kalau aku dapat ajak Wardina datang potong riben. Coz, dalam banyak-banyak personaliti yang dikenali ramai, aku rasa dia yang paling sesuai dan mewakili frasa Early Childhood Education itu sendiri. Seorang isteri penyayang, ibu kepada 3 orang anak, bekerjaya dan dalam masa yang sama, mementing serta mengaplikasikan pendidikan awal kanak-kanak itu sendiri kepada semua cahaya matanya. A perfect match with what GBOB is currently doing kan?

Ternyata Wardina seorang yang sungguh peramah dan tak sombong kat phone. Very down to earth, senang cakap, sempoi lah orang nya. Maklumlah, aku nih tak lah pandai na dalam hal berprotokol-tokol sgt nih kan (hahhaha.. ayat pun tak betul .. korang baca blog ni pun tau aku orangnya camner kan..? wakkakak), takut gak kalau salah cakap kan, but she is so good dan tak berkira sgt, tak lah rasa kekok borak ngan dia dalam phone. :)

Wardina & her beloved family - kredit to KOSMO.

Personally aku minat dia sejak sekolah lagik, masa zaman2 dia kat Dewi Remaja lagi. Umur we all kan beza setahun jer, so masa dia kat Dewi Remaja, pastu jadi model dan berlakon, aku ikuti perkembangan dia jugak. Orang kata, dari bujang sampai dah beranak pinak lah..hehehe.. Memula suka sebab dia lawa, kacukan katakan, amik gambar tak pernah tak lawa ..lawa & sweet jer sokmo .. ahaks ..gossip pun tak banyak ...pandai lak bergaya bila jadi model dengan segala bagai fesyen tu, then dari suka sebab lawa, akhirnya jadi respek bila dia mula berhijrah. Bertudung (yang betul-betul namanya tudung), pandai jaga diri dan akhirnya berkahwin dan mempunyai keluarga. Dia nampak matang & berani bersuara apa yang dirasakannya betul tanpa ada rasa hipokrit walaupun dia tahu akan ada orang yang tak puas hati dengan apa yang dia suarakan. :) Personaliti dia yang buat aku jadi hormat pada dia as an outsider yang ikuti perkembangan dia. Bukanlah aku nak puji lebih-lebih sebab dia jadi datang my launching, tapi ni ikhlas. Aku rasa ramai yang setuju apa aku cakap nih kan ..:) Aku tak pandai nak "kiss an ass"atau "bakar sate" nih. In fact aku pun tak suka orang buat kat aku camtu. Buat apa pun biar ikhlas, bukan sebab terpaksa atau dipaksa ..:)

Wardina & her supporting hubby - Mr Ikhwan - kredit to KOSMO.

Rasa tak sabar plak nak jumpa Wardina personally. Sebelum ni jumpa kat TV jer. Hheheh... :) Mesti aku teruja kan... Korang pun mesti teruja sama kan? Hhehehe.. So, mehlah datang sama2 memeriahkan open office WismaBling Lustre & majlis pelancaran GBOB ni hari Sabtu, 2 October nih. Berikut adalah aturcara yang bakal di adakan serta promosi yang dibuat pada hari tersebut:

ATURCARA MAJLIS

11am - 12 noon : FREE DEMONSTRATION on Baby Massage Time for 1-11 months baby
(pendaftaran masih dibuka,sila rujuk entry ini)

11-am - 4 pm: All day makan & chit chatting serta beramah mesra dengan tetamu sambil berkaraoke

12 - 1.30pm: Pelancaran Genius Baby On Board oleh Wardina Safiyyah

Wardina with her charming son - Imran Arrazi.- kredit to KOSMO.


PROMOSI PADA HARI TERSEBUT:

Perfume For All: 50% Discount For All Perfume & Size (rujuk promosi penuh di sini)

Bling Buubies: 20% Discount on Nursing Kurung Pahang

Chantek-Chantek: 30% Discount on High End & Premium Brooch

Bling Auto Care: 50% Discount on Wash, Interior & Exterior Treatment.


So, marilah kawan-kawan semua datang beramai-ramai dan boleh kita beramah mesra pada hari yang mulia ini okey. Selama ni pun, banyak yang bagi sokongan pada aku tru internet, tak jumpa live. Memang teringin nak jumpa uols semua secara live..:) See you there kay!

*feel free to contact me, Watie @ 016-2033340 for appointment & consultation on early education*

Syukran Ya Allah,

4 comments:

yatie chomeyl said...

wah babe bestnyaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....

huhu jeles2x.. x dapat lah nak g launching GBOB ni, i doa dr jauh semoga semua bjalan lancar.

Pssstt : kem salam kat wadina on my behalf ye ;)

senioritasara said...

alahmakkkkkkkkkkkkkk xjadi blk kl mgu ni!i mmg dah lama tgu bila u nak launching..byk benda nak borak dgn u...haih...

Watie Aziz said...

yatie, hehehe.. kalau u ada sure i dah jumpa u kan .. hehehe.. comey ah dia yang .. i dah kim salam dah ..bgtau kat dina, semua kengkawan i minat dia ..ehhehee

Watie Aziz said...

senoritasara,
takper yang, maybe next time kita leh jumpa, u just call me lah .. bila u free nak datang opis.. we can meet up and chit caht kay! hehehe