free glitter text and family website at FamilyLobby.com

Jgn lupa melanggan RSS Feed blog ini untuk mendapatkan tips-tips menarik dari Genius Baby On Board.

Masukkan alamat emel anda di sini:




Tuesday, April 5, 2011

Tips Stimulasi Bayi & Kanak-Kanak: Suka Tak Kalau Watie Buat Segmen Ni?

Salam semua pembaca blog GBOB, suka tak kalau Watie buat Tips Stimulasi Bayi & Kanak-Kanak di blog nih? Setelah agak lama rasanya tak bersiaran setiap hari di blog dan FB, Watie datang satu idea untuk memberikan lebih manfaat pada semua pembaca blog GBOB ni..:)  Sorry lah yerk sebab lama juga tak update blog. Insya Allah pasni Watie akan cuba juga untuk update blog walau sesibuk mana sekalipun.:) Well, this weekend must be a very bz weekend for me as this is my first time class ada Saturday & Sunday. Tak sabar rasanya nak jumpa all the students, and also the new students yang nak datang Trial ..:) Insya Allah kita jumpa minggu ni kay. :) Siapa yang masih belum buat bayaran tuh, today is the last day utk buat payment, so Watie harap pembayaran tuh dapat dilakukan, jadi on the day tak lah Watie kelam kabut lepas habis kelas untuk collect Mommy punya payments, selain dari untuk memastikan tempat anda di Playgroup GBOB :) 

Ok, Watie ada satu idea yang Watie plan nak buat tapi its a little bit different sebab Watie akan gunakan suara lemak-lemak merdu Watie ni untuk bercakap dengan anda semua. Ok tak? Rasanya lebih dekat di hati lah kan bila kita dengar suara orang tuh? Hahhaha.. (sebenarnya malas nak taip panjang-panjang). Watie kan cakap laju?? So, kalau bercakap tuh, few minutes dah setel dah, kalau nak tulis, nanti tetiba mental block pulak, terus lupa, so mana-mana yang Watie rasa perlu untuk Wtie gunakan suara, Watie akan rekod dan buat dalam bentuk You Tube atau Podcast, so anda dapat dengar suara Watie terus ..:) Ok tak camtuh?

So, Watie plan utk buat satu segmen khas iaitu Tips Stimulasi Bayi & Kanak-Kanak di blog nih, so that anda boleh dengar my excited voice bila bercerita tentang Stimulasi Bayi & Kanak-Kanak, ni kiranya first time lah Watie try nak rekod my voice dan bg orang dengar, so , memanglah Watie perlukan feedbacks anda semua untuk bgtau whether its ok or not if  I record my voice and deliver the info like this. :)

So, mulai sekarang, siapa yang nak dengar this info, kenalah rajin2 pasang speaker kuat2 ok..:) Kalau takut bos dengar, pakai earphone ..hahahah . So, for more info pasal ni, boleh dgr apa yang Watie nak sampaikan kat bawah. :) As I told uols, I need your feedbacks on this matter, so jgn lupa tinggalkan komen anda pada Watie di blog ni atau FB yerk ..:) I really appreciate your feedbacks or comments on this matter friends ..:)

Till then .. c ya in my next entry ..:) Happy Stimulating! Tak sabar rasanya nak share Tips Stimulasi Bayi & Kanak-Kanak ni if dapat feedbacks yang menggalakkan dari semua ..:)

video

post signature

 post signature

No comments: