free glitter text and family website at FamilyLobby.com

Jgn lupa melanggan RSS Feed blog ini untuk mendapatkan tips-tips menarik dari Genius Baby On Board.

Masukkan alamat emel anda di sini:




Thursday, April 28, 2011

Jemputan Pertama: 1st Birthday Rania Quzayra Rizal.


Ha, mesti ramai tertanya-tanya kenapa tajuk entry ni ada Jemputan Pertama? Ekekekkek.. sebab ada jemputan kedua, thats y tajuk dia jemputan pertama. :P Nanti Watie update jemputan yang kedua kay. tgh siapkan brochurenya ..:)

Dalam jemputan yang pertama ini, Watie dengan segala rendah dirinya (memang rendah pun ahcik nih nokss!) nak menjemput semua saudara mara & kawan-kawan yang baca blog ni untuk sama-sama hadir bagi memeriahkan majlis hari lahir Zayra yang pertama pada 8 Mei 2011 (Ahad) depan. Zayra punya real b'day is on 7 April, tapi memang dah plan dari awal nak sambut sekaligus dengan majlis pelancaran FAMEKids & 1st Year Anniversary Bling Lustre (tu lah jemputan yang keduanya ..heheh). Almaklumlah, Zayra kan "peneraju" FAMEkids sekali ngan boyfriend dia si Fahry tuh, so memang sesuai lah sangat buat bday dia time launching tuh. 

Aunty2 semua jgn tak datang tau! Penat Zayra wat muka kiut nih!

So, make sure kengkawan block date 8 Mei 2011 tuh tau. Memandangkan majlis birthday nih agak besar berbanding majlis Qarissa dulu, Watie nak mintak kengkawan isikan form kat bawah nih (bagi sesiapa yang confirm nak datang) so that Watie leh estimate food. Dulu jemput sedara, jiran n kengkawan so bolehlah estimate foodnya, tapi skang maybe ada kengkawan blogger yg Watie tak pernah jumpa sebelum ni, takut Watie nanti food tak cukup plak, lebih takper jangan kurang bak kata orang, malu ahcik nanti weiii... hehehehe... isi form ni sekali jer okay ..sebab Jemputan kedua yang akan Watie buat entrynya selepas ini pun akan guna form yang sama juga, so taklah penat uols nak isi form jer kerjanya ..hahahahha... :) 

Jgn lupa datang tau kengkawan, Watie teringin nak jumpa kengkawan yang selama nih support Watie & Genius Baby On Board. Tanpa uols, GBOB pun tak wujud agaknya ..:) Love uols ....:) Klik link di bawah untuk mengesahkan kehadiran anda. :)


Dan di sini Watie attachkan kad jemputan untuk semua yer..:) Klik utk besarkan. Dan jangan lupa. Temanya Pink & Blue okay ...:)  See you there friends ..:)


post signature
post signature

No comments: