free glitter text and family website at FamilyLobby.com

Jgn lupa melanggan RSS Feed blog ini untuk mendapatkan tips-tips menarik dari Genius Baby On Board.

Masukkan alamat emel anda di sini:




Friday, December 17, 2010

"Hantu Cermin" : Edisi 1

Inilah my Qarissa setiap kali dia nampak cermin. Tak kisah kat mana, dekat rumah, kedai, hatta di tengah jalan sekalipun, kalau nampak jer cermin, inilah aksinya.:)

Memang dari kecil aku suka sangat stimulate dia guna cermin. Aku akan nyanyi, buat mimik muka, tergelak, bergaya dan buat muka kelakar dan segala-daalanya menggunakan cermin, sampai aku rasa Qarissa ni cam dah terlebih stimulate dengan cermin lah pulak. Hu hu .. Tapi memang kelakar bila tgk aksi dia tuh tau. Dia tak malu pun nak bergaya dan nak berdansa mengikut lagu2 yang pernah dia dengar depan cermin. Yang kelakar tuh, bila dengar lagu, dia sanggup lari gi dapur semata-mata nak tgk cermin yg ada kat dapur sambil melihat diri sendiri menari. Sabar jer!

Video kat bawah ni masa we all tgh htr gambar kat kedai SONY @ Sunway Pyramid. Sementara menunggu me & hubby habis kerja, ni lah kerja dia!

video
Lagu Head, Shoulder, Knees & Toes menjadi pilihan

*feel free to contact me, Watie @ 016-2033340 for appointment & consultation on early education*

Qarissa Hantu Cermin!

No comments: